Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezdosql

    tag

    Koszonom mindenkinek, egyben valaszolok:

    Nem az enyem, en win7-et hasznalok, egy kozeli szomszed nyugdijas csalad hasznalja.
    Annyit mondtak, hogy egy hete kezdodtek a bajok, es mindig webezes kozben, amikor olyan weboldalt nyitottak meg, ahol azonnal videok indultak el. Azonnal leallt minden, eger se mukodott, es az internetes lampa se villogott tobbet, mikozben a video allt es a hang az utolso taktust dadogva ismetelte veg nelkul.
    Kesobb mar akkor is jott a fagyas, amikor letrejott az internetes kapcsolat.
    Semmi se mukodott, egyetlen megoldasuk a konnektorbol kabel kihuzasa es egy perc mulva visszadugasa es a gep ujra bekapcsolasa volt.

    Egyetlen egyszer kaptak egy angol nyelvu hibauzenetet az egyik ilyen ujrainditas utan, hogy a bongeszo crashed es a hibauzenet OK gombjara kattintva safe modban ujraindult es helyreallitotta magat.

    Azota a hiba ismetlodik, de az ablak nem jon fel es csak egy ikonjuk van, amire kattinthatnak.

    Javasoltam a jobb gombos megoldast, az volt a valasza, hogy akkor tenyleg volt valami uj ablak angol szoveggel, de csak olyasmiket irt, hogy milyen mas programokat - szovegszerkeszto ? - tud elinditani.

    Nem tudjak, hogy flash van-e benne, azt tudjak, hogy bongeszesnel nem akarnak automatikusan elindulo videokat latni, en tippeltem flashra, mert ugy emlekeztem, a Mozillanak volt egy megallapodasa az Adobevel, hogy valamelyik verziotol kezdve az adobe flash a Mozilla resze lett.

    Azt tudjak, a fagyas tobbnyire akkor tortenik, amikor bongeszovel az elso weboldalt megnyitjak.
    Ha elobb a bongeszot nyitjak meg, es utana inditjak az internet kapcsolatot, es utana irjak be akarmelyik weboldal nevet, amin nincs video, akkor egy ideig tudnak webezni, de lehet, hogy a kovetkezo vagy tizedik weboldalra valtasnal elojon a fagyas.

    Kerdeztem, milyen linux, azt mondtak, ugy kaptak a geppel egyutt vagy ot eve, mar nem lehetett windowst tenni ra, mindenre csak kattintaniuk kell, nincsen semmi mas, feltetelezem, valamilyen ubuntu lehet.

    Azt is mondtak, hogy neha, nem sokkal bekapcsolas utan a merevlemez nagyon dolgozik, arra tippelek, hogy az automatikus frissites be van kapcsolva, es talan amiatt jott elo a hiba, hogy mar tul regi a gep, de csak latatlanban tapogatozok.

Új hozzászólás Aktív témák