- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Gyb001
üzenetére
Közben beugrott még valami, csak elkéstem vele. Jártam úgy, hogy nem voltak egymástól megkülönböztethetőek az USB-s eszközök, mert a gyártó nem készült fel rá, hogy egy gépen használj belőle többet... Minden kiolvasható paraméterük azonos volt, de nekem mégis tudni kellett, hogy melyik melyik. Végül a megoldás az lett, hogy az adott fizikai porthoz tartozót kezeltem fixen az egyiknek, a másikat meg a másiknak és meg volt mondva, hogy melyiket hová kell dugni.
Ez valószínűleg működik hubon keresztül is, de még nem próbáltam.Nézd meg ezt a posztomat a témában: [link] - itt 2 kártyaolvasót kellett kiosztanom 2 monitor között helyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest