- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Az a része az openswitch miatt van, Proxmox specifikus: [link]. Működik is.
Kiszedtem a gateway-t, most a failover IP-t használná, mint gw (automatikusan ezt állította be).
rp_filter szintén kikapcsolva a hoszt vmbr0 interfacen, sajnos nincs net így sem.
+ Van egy bridge specifikus leírásuk is, engem ugyan nem segített ki. [link] Pedig tegnap egy délutánon át próbálkoztam. Illetve ez itt dettó ugyanaz a setup, végigmentem a lépéseken, mégse megy.

Szerk: egyébként fura nekem ez a teljesen valid IPv6 cím, amit meg simán megkap.
Mégsem lehet pingelni azt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Esik a hóóó!!
- AliExpress tapasztalatok
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest