Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, vettem egy kis VPS-t hobbi célra, Debian, totál alap install (Testing). Tennék rá egy Xfce desktopot, amit ssh-n keresztül telepítenék úgy, hogy mivel nincs grafikus felületem, nem tudom, egyáltalán meg lehet-e lépni és mûködne-e.
Ha megvan, valami "távoli asztal" megoldással lépegetnék be rá ssh tunnelen keresztül itthonról (putty-al).
Hogyan telepítsem kb ?
Célom az, hogy amikor kilépek belôle, akkor is fussanak tovább a grafikus felületen a progik, mintha csak a monitort kapcsolnám ki, ha fizikai gép lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest