Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Samsung Gear S3 - második kör

- 

Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Köszi. Lemondtam róla, mert az email szerver része végül angolul se ment. Egyszer kétszer beendedi a felhasználót a SOGo utána meg kapásból visszaugrik a login oldalra. Akkor is kér hitelesítést, ha nincs is bekpacsolva. Fura. Meg email fióknál egyszerűen nem fogadja el a felhasználó jelszavát. Idősebb linuxos kollégával is néztük, azt mondta ő is, hogy nem én vagyok a hülye, hanem bugos.
Végignéztem a szit.hu-s debian oktató oldalt, az elég jól használható. Külön összerakni egy mail szervert talán egyszerűbb is, legalább tényleg azt csinálja amit kéne neki. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Spórolós topik
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Alkoholista nevelde
 - Anime filmek és sorozatok
 - Milyen videókártyát?
 - Tőzsde és gazdaság
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
 - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
 - Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest