- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mezei VIA VT8237 déli híd
ez tud raid-et? nem is tudtam... mindig tanulok én is valamit
lehet, hogy akkor az epiához szerzek 2 azonos vinyót, és én is raid-ben fogom nyomni 
amúgy deb helyett továbbra is az ubut ajánlanám. végülis az is deb, csak szépen felöltöztetve. persze ha a kernelfordítás és hasonló dolgok nem riasztanak el, akkor mehet az is. nem vagyok benne biztos, hogy az alá megvan lefordítva az fglrx modul.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet, hogy akkor az epiához szerzek 2 azonos vinyót, és én is raid-ben fogom nyomni