Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
mezei VIA VT8237 déli híd
ez tud raid-et? nem is tudtam... mindig tanulok én is valamit
lehet, hogy akkor az epiához szerzek 2 azonos vinyót, és én is raid-ben fogom nyomni 
amúgy deb helyett továbbra is az ubut ajánlanám. végülis az is deb, csak szépen felöltöztetve. persze ha a kernelfordítás és hasonló dolgok nem riasztanak el, akkor mehet az is. nem vagyok benne biztos, hogy az alá megvan lefordítva az fglrx modul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lehet, hogy akkor az epiához szerzek 2 azonos vinyót, és én is raid-ben fogom nyomni