Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
mondjuk a stabilitást elhiszem, annál aki fel tudja tenni szépen a linuxot, ahogy kell, én viszont, mivel nem ismerem még annyira, és nagy felfedező vagyok, három napon át csak nyúzom a synapticot, hogy mi micsoda, fel le, kell nemkell...
ez lehet megviseli, de ne viselje meg
a másik, nincs valami disztrib amelyik elkezdett fát vágni (talán az ubuntu elkezdte) az alkalmazáserdőben?
nekem zavaró, hogy feltesz 17 pdf-nézőt, amiből egy jó, utána kaparhatom le a másik 16 ot, aminek a fele el sem indul, a másik meg ami szerintem fontos lenne, hogy a disztribek jobban kiálljanak bizonyos dolgok mellet, mint a gtk, vagy a qt, és ha leteszik a voksuk az egyik mellett, akkor a másikat nem integrálják... ha ilyet lehet. utálom pl a gyönyörű gnome.-os gombjaim közt a ronda motif-osat, meg minek nekem motif, ha ott a gtk ami jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest