Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Egy ilyen rendelkezésre áll. A Pi is meg van, illetve ez is, csak ennek az Inteles megoldásnak más feladatot szántam. De maximum veszek egy másikat is. Hosszú évekig ez volt a szerverem, de valamiért nem indul, szerintem RAM hiba, de majd a végére járok.
Itt is USB-n fog csatlakozni 2 lemez, mert csak USB-s interfészük van (amiket innen-onnan kaptam, de igazából sosem használtam), a másik kettő sztenderd Sata lemez 2,5" és 3,5" méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash Shadow Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest