Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
Frawly
üzenetére
Lehet, amikor olvastam erről leírást, akkor csak azt láttam, hogy windows 8.1-nél ezt hogyan kell kikapcsolni (shift + win bill kombó talán), windows 10-nél csak simán vezérlő pultban kapcsoltam ki.
Már a témánál tartva. Jó pár éve volt nálam olyan, hogy Ubuntu és Windows volt egy gépen. De ami nekem most feltünt, de lehet rosszul emlékszem. Most a sorrend Bios (alaplap márkája kiírodik, régen a proci és ram méret is szerepelt
) -> Grub2 betöltő -> választom hogy Windows 10, és újra indul az egész, ismét a Bios -> aztán a Windows bebootol.
Régen, mintha nem volt újraindulás, nem emlékszem arra, hogy a Bios képernyő mégegyszer megjelent volna. Most meg igen.Vagy csak egy szimpla rossz vicc, eselteg bosszú feature került be a Grub2-be, ha valaki Windowst is használt az Ubuntu mellette?

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) -> Grub2 betöltő -> választom hogy Windows 10, és újra indul az egész, ismét a Bios -> aztán a Windows bebootol.