Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
Frawly
üzenetére
Lehet, amikor olvastam erről leírást, akkor csak azt láttam, hogy windows 8.1-nél ezt hogyan kell kikapcsolni (shift + win bill kombó talán), windows 10-nél csak simán vezérlő pultban kapcsoltam ki.
Már a témánál tartva. Jó pár éve volt nálam olyan, hogy Ubuntu és Windows volt egy gépen. De ami nekem most feltünt, de lehet rosszul emlékszem. Most a sorrend Bios (alaplap márkája kiírodik, régen a proci és ram méret is szerepelt
) -> Grub2 betöltő -> választom hogy Windows 10, és újra indul az egész, ismét a Bios -> aztán a Windows bebootol.
Régen, mintha nem volt újraindulás, nem emlékszem arra, hogy a Bios képernyő mégegyszer megjelent volna. Most meg igen.Vagy csak egy szimpla rossz vicc, eselteg bosszú feature került be a Grub2-be, ha valaki Windowst is használt az Ubuntu mellette?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) -> Grub2 betöltő -> választom hogy Windows 10, és újra indul az egész, ismét a Bios -> aztán a Windows bebootol.