Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
sziasztok, tegnap láttam egy cikket az új vistáról, elég ótősnek igérkezik, szerintetek mit tud felvonultatni az open source közösség? Láttam az xgl-ről készült videókat, nagyon szép, csilli, de szerintem nem ebben verhet rá nagyon sokat a vista a linuxra, hanem az akadálymentesség miatt, mit gondoltok ti erről? mennyi idő van hátra pl az első apám által is telepíthető, használható , fagyásmentes linux elkészüléséig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi