- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ha már NFS.
megnéztem, szupi, de lenne egy kérdésem:
az egyik meghajtó (pl Munka) egyik mappájára binddal rá van kapcsolva egy másik (ami legyen Expand). Munkát megosztottam NFS-sel, tehát binddal bekötöttem/srv/Munka-ba. innen persze már nem érem el az Expandot...ilyenkor mi a teendő? Expandot bindoljam be a
/srv/Munka-ba is?egyáltalán mi szükség van a megosztásokat külön mappába (esetemben
/srv-be) bindolgatni, ha aztán az/etc/exports-ban úgyis explicite fel kell sorolgatni a megosztott könyvtárakat, tehát akár írhatnám oda is, hogy/mnt/Munka, és akkor gondolom elérném az Expandot is
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest