- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Kenytelen voltam "megkerulni" a ceges tuzfalat, mert blokkolta az SSH-t.

En mindent SSH-n keresztul erek el, van egy szerver, ami mindig megy, oda be-tunneling-olok es onnan mar megy minden (RDP az asztali gepemre ha kell, meg minden) mert ugye fo a biztonsag, a routeremen nincs is nyitva csak az az egy random szamu port, ami forwardolva van az SSH szerverhez.
na most ugye a cegnel bent tiltva van az SSH, de ugye a 443 nyitva van... Szoval jott az sslh es szepen raultettem a 443-as portra az SSH-t is.
A kerdesem:
Telepitettem egy webszervert (Nginx) ahol hozzadtam egy uj port listeninget a default configjaban:
server {
server_name remote;
listen 127.0.0.1:443 ssl;
}Valamint a routeren kinyitottam a szerver fele a 443-as portot.
Mint lathato, nincs tenyleges tartalom ehhez a szerverhez hozzarendelve, csak siman hallgat a szerver ezen a porton.
A lenyeg: ez igy mennyire biztonsagos?? Nem nyitottam ezzel valami kaput az otthoni rendszerem fele? En ugy nezem elv. nem, de hatha van valaki tapasztaltabb, aki esetleg megerositene

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs