- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Először is köszi a segítségeket!
( újévi punnyadás, van és hát remélem nincs harag, de máshonnan is kértem segítséget, többek között Jester01 -től és egy konkurens linuxos oldaltól )
Kicsit előrehaladotabb a dolog, a xorg log -jából kiderűlt, hogy hiányol a gép vmi mach64 modult, ami nincs is benne ebben a kernelben ( kiszedték biztonsági okokból ) és csak az jó neki. [ez kell a 3d gyorsításhoz]
Jester annyit mondott, hogy kernelt kell fordítani, viszont a másik oldalon ezt a linket adták:
[link] ez még nem tudom miről szól, de remélhetőleg megoldaja a problémámat ( még nem olvastam el, csak belenéztem )
Mindenesetre szívesen fogadom a segítségeket, mégegyszer köszönöm az eddigieket!
üdv:
Forest
mod:
dabadab: Ja, kiderült! : ) érdekel még? ha igen:[link]
#2489, #2490: Majd megpróbálom, ha még mindig aktuális. Most sajna nem otthon vagyok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Arcfelismerő topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest