- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Először is köszi a segítségeket!
( újévi punnyadás, van és hát remélem nincs harag, de máshonnan is kértem segítséget, többek között Jester01 -től és egy konkurens linuxos oldaltól )
Kicsit előrehaladotabb a dolog, a xorg log -jából kiderűlt, hogy hiányol a gép vmi mach64 modult, ami nincs is benne ebben a kernelben ( kiszedték biztonsági okokból ) és csak az jó neki. [ez kell a 3d gyorsításhoz]
Jester annyit mondott, hogy kernelt kell fordítani, viszont a másik oldalon ezt a linket adták:
[link] ez még nem tudom miről szól, de remélhetőleg megoldaja a problémámat ( még nem olvastam el, csak belenéztem )
Mindenesetre szívesen fogadom a segítségeket, mégegyszer köszönöm az eddigieket!
üdv:
Forest

mod:
dabadab: Ja, kiderült! : ) érdekel még? ha igen:[link]
#2489, #2490: Majd megpróbálom, ha még mindig aktuális. Most sajna nem otthon vagyok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest