- Mobil flották
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
valakinek sikerült már acx111 chippel szerelt wlan-kártyát életre kelteni linux alatt? mert nekem nem akar összejönni...
intel és RaLink chippel nincs gondom, mindkettő megy gyönyörűen, de ezt a d-linkes cuccost nem bírom életre kelteni. modult is fordítottam hozzá, be is töltötte, de az iwconfig nem látja. az lspci alapján tudom, hogy acx 111 chippes a dolog.
(kimeneteket most azért nem adok, mert már kivettem a kártyát, csak idegesít, hogy már a 2. ilyen kártya, amivel nem boldogulok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Tesla topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ZOTAC GAMING RTX 3090 Trinity 24GB GDDR6X videókártya eladó!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest