- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
bambano #23812 üzenetére
a legújabb verziót rakd fel, nem érdemes régebbivel kínlódni.
Köszi, de ezt hol tudom fellelni? Vagy csak bontsak ki egy live ubuntu lemez filesystem.squashfs fájlt?
Illetve az még mindig nem világos nekem, hogy hogyan fogom tudni elérni, h nfs-sel bootoljon egy mappából. A live linux boot már megvan, szintén nfssel, de ehhez gondolom a kernelt kéne piszkálnom, amiről értelmes leírást nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Assetto Corsa EVO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest