- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Azt akarod elérni, h van egy program a málnán, amit kívülről el tudsz érni?
Mert akkor a legkézenfekvőbb a remote desktop kapcsolat (távoli asztal). Én a málnán az xrdp-t (ha a kliensgép windows), illetve a vnc-t szoktam használni/ajánlani. Mert ezek a legegyszerűbbek.
Telepíteni az xrdp-t így tudod:
sudo apt-get install xrdp -y
Ezután már léphetsz is be az alap távoli asztali kapcsolattal.
De szerintem nem csak ezzel a programmal lehet elérni a kamerád, hanem biztos van hozzá jó driver. Érdemes a v4l csomagban is körülnézni, mert ott rengeteg kameradriver megtalálható. Ha pedig van drivered, akkor én feltennék egy motiont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest