Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jester01 #23683 üzenetére
A kernel config megvan, az i915 driver probléma megoldva, a /etc/default/grub-ba kellett írni a kernel flageket, a GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT= részhez.
A led kikapcsolásra találtam megoldást, a wlan bekapcsolásakor kéne ezt futtatni:
sudo echo 0 > /sys/class/leds/ath9k-phy0/brightness
Ezt meg lehet csinálni? Próbáltam /etc/network/if-up.d/-be másolni, nem jó.
Még egy probléma van: próbálgattam boot után kikapcsolni a fenti paranccsal a led-et, és valahogyan kinyírtam a Gnome-t, ha a Window manager választóban Gnome vagy Gnome Classic van, a jelszó beírása után visszadob a login screen-re. System Default-al működik, amiket próbáltam:
apt-get remove gnome*, apt-get install gnome*
Gnome config törlése
Egyik se oldotta meg... Mi lehet a baj? Ha terminal-ba írom a gnome-session parancsot:
Feb 21 11:18:27 Home org.gnome.Terminal[5802]: (gnome-terminal-server:7957): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_get_toplevel: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed
Feb 21 11:18:27 Home org.gnome.Terminal[5802]: message repeated 19 times: [ (gnome-terminal-server:7957): Gtk-CRITICAL **: gtk_widget_get_toplevel: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed]
Itt a config:
(#23684) spammer: Én is erre gondoltam, ezért írtam ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest