Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
CPT.Pirk #23417 üzenetére
A 6ban ment az ntfs read/write?
Nekem ugy rémlik telepiteni kellett az ntfs csomagot..legalábbis az íráshoz...
Holnap felteszem VB-ba, meglesem.Erősebb gépekre meg a linux mint mate-et szoktam amugy ajánlani.
A hw-kérdéskör azért érdekes mert pl nekem elég standard hardvereim vannak( 2015mc pro)
És csak az ujabb linuxok mennek driver hekkelés nélkül tökéletesen. A régebbi 7éves asus notin, dettó. Wifi,meg vga driverrel van mindig gond... pedig a macben ugye standard intel plusz nvidia van, legtöbbször pedig az amd,radeonnal volt régen gond linuxnál..legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest