- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Van egy vinyóm, amit egy debian wheezy-s ARM gépen használnék, de titkosítva. Mivel cseréről van szó, ezért a vinyón a luks-al titkosított ext4 particiót a desktop gépen egy ubuntu 15.04-el hoztam létre. Átmásholtam az előzőről mindent, majd rácsatlakoztattam a wheezy-s gépre, ahol viszont nem látszik a partició. parted azt írja, hogy nincs particiós tábla rajta, lsblk se látja, fdisk se.
Ilyenkor mivan? Van valami változás a particiós táblákban a 2 linux disztro között azért nem látja?Tudtam hogy létre kellett volna hoznom a particiót, megnézni a kisgépen mielőtt felpakolom rá 8 óra alatt a 2 terányi cuccot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X230,12.5",HD,i5-3320M,4GB DDR3,500GB HDD,WIN10
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest