Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Rengeteget keresgéltem és azt találtam, hogy a 64 bites ubuntuban a badram grub paramétert nem igazán tudja senki milyen formában kell megadni: a 32bites címekkel nem lehet használni.
Én még nem jutottam oda, hogy ki próbáljam a badram paraméter használatát, de holnap arra is sor kerül. Remélem nekem sikerül a memtest által megadott memóriacímeket megfelelően megadnom (azt már tudom, hogy a memtest tud direkt ilyen formátumban visszaadni hibás címeket).Amit kipróbáltam és valamit csinál az a kernelparaméterként megadott "memtest=4". Ezt szintén a grub-ban adom meg és a dmesg-ben valóban látszik, hogy a boot elején leteszteli a modulokat, de amit a memtest86+ is csak a 7-es tesztben talál meg azt ez meg sem találja.
Holnap remélem a badrammal sikerül megoldani ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest