- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
CPT.Pirk #22272 üzenetére
Ez tuti kamu hír. Ha meg mégsem, akkor legalább annyi esze lehetett volna, hogy valamelyik sarki Pistikével, vagyis jelen esetben Steviekével feltetet rá egy Windowst, ha már úgyis annyira az kellett neki. Vagy eladhatta volna a gépet, és vehetett volna egyet Windowszal, ehhez is csak ész kellett volna, szerintem csak minimálisat bukott volna rajta szakértelem híján. Vagy, ha csak a net volt a gond, ahogy értem, akkor kihívott volna egy infós vagy másik céges supportos szakit, aztán az minimális pénzért belőtte volna neki a netet, meg feltett volna Wine alá egy működő Májkrémszaft Ofiszt, és örülhetett volna a szőke feje. Ráadásul jenkik Rágott Almával szoktak inkább menőzni, és a setup.exe, meg az iskolai szarjai azzal sem kompatibilisek, még ha van Macre Microsoft Office.
Bár én megcsinálnám neki olyanra, hogy feltennék egy stock Wint, se 3rd party szoftverek, se frissítések, se driver (még a LAN-hoz, Wi-Fi-hoz sem), aztán netezzen azzal 640x480-ban, majd meglátja, hogy a powered by Microsoft sem tesz csodákat, ha valaki nem ért hozzá. Bekészített phapkhorn mellett szívesem megnéztem volna, hogy mit kínlódik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest