Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Köszi a segítségeket, igazából Clonezilla-val simán ment a dolog (ami egy Hirens Boot CD-n van, azt mountoltam a vm-hez és arról bootolt be a rendszer), lemezből image -->image-ből lemezre módszerrel. Viszonylag jól mén a Mint egy Athlon Le1620 1GB RAM-os 40GB Maxtor vinyós retteneten
Aztán nem tudom a Linux mennyire allergiás a hardware változásokra, kb 2-3 hónapja foglalkozom Linux-al. Azt tudom hogy a Windows régen sz*rul, mostanában kevésbé sz*rul kezeli a változásokat, ott sysprep-elni kellett az üdvözséghez.
Mondom, semmi komoly munka nem lesz, középkorú emberkéknek kell a gép akik skype, net, videó háromságban használják a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest