Hirdetés
- iPhone topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Fotók, videók mobillal
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Felejtsük!
Bár ezt inkább Fire/SOUL/CD Szakértő ft- nak magyarázd el, mert én olyan mélységig nem ismerem a TRIM működési elvét, mint ti. A szaktopicon folyamatos ellenvélemény ütközések zajlanak TRIM ügyben. Én minden szakértő/hozzáértő véleményét mérlegelem, de hogy mi a jó? 
Azt ajánlom csak másoknak, amit én magam is kipróbáltam és jó módszernek tartok.Minden Linuxot és SSD- t használónak bedobom a linkedet, mit fő támaszt, nagy baj nem lehet, ha más módszereit is megemlítem néha.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár ezt inkább Fire/SOUL/CD Szakértő ft- nak magyarázd el, mert én olyan mélységig nem ismerem a TRIM működési elvét, mint ti. A szaktopicon folyamatos ellenvélemény ütközések zajlanak TRIM ügyben. Én minden szakértő/hozzáértő véleményét mérlegelem, de hogy mi a jó?