- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
lev258 #21856 üzenetére
Eddig én sem, de ma botlottam bele egy elég frusztráló dologba. Elindítottam LinuxMinten egy másolást amire 2-3 órát írt, aztán kihúztam a pendriveot és mentem dolgomra, aztán visszamentem 30 perc múlva és láttam, hogy képernyő ki van kapcsolva, megmozgattam egeret, és bejött az óra. De itt akármit csináltam befagyott, gondoltam biztos mint hibája.
Bebootoltam ubuntuba, hogy azzal folytassam a másolást, de ott meg ahogy bebootoltam, kihúztam a pent, és megnyitottam volna folders-t, de nem történt semmi, akármire kattintottam nem csinált semmit egészen addig míg vissza nem dugtam pent.
És az a baj egy másolás miatt luxus feltartani egy pendriveot, ezért kéne megoldás rá
Szóval most kipróbálom ezt a -toram-ot, bár én nem linuxos grub-ot használok, hanem grub4dos-t, de azt hiszem találtam helyet a parancsnak. köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest