- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello.
Van egy bash file-om: sync.sh néven.
A következő tartalommal.
#!/bin/bash
scripts_dir="$( cd "$( dirname "${BASH_SOURCE[0]}" )" && pwd )/"
${scripts_dir}/app/console bet:event:save -env=prodUbuntu 12.04 (de majd ispconfigos tárhelyre kell később belőni. És az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan kellene a Crontab-hoz hozzáadni?
$ crontab -e (itt vim-mel adtam hozzá a következő sort
1 * * * * bash /var/www/html/bet/sync.shDe akkor mindig a következő problémát írta ki:
22: bad day-of-week
errors in crontab file, can't install.Pedig ahogy nézem, én mintha helyesen adtam volna be.
Szerkesztés:
A másik, hogy ezeknek van valahol valami log-ja? Hogy a cron job sikeresn lefutott-e vagy bármi (na meg hogy a bash fájlom tartalma nem dobott-e hibát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest