Hirdetés
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hy!
Azért, mert gyökerek! A szobatársamnak a laptop-ján UHU linux volt, amit adtak hozzá. Mondtam Neki, h azonnal takarítsa le róla, mert semmirekellő. Inkább odaadom neki FC3-at. Nekiállt telepíteni. Nagynehezen felrakta mind2 (WinXP+FC3). Másnap mondtam Neki, h kicsit többet kell majd szórakozni vele, mint a winfossal, mire ő: tudom, tudom;nem téma.
Na mondom ok, majd meglátjuk!

Tnap visszajöttünk a koleszba és véletlen eszembejutott vmi, amiről felmerült a linux. Kapva az alkalmon megkérdeztem, h hogy áll a linuxxal.
Az eszmecsere:
-Áh, már régen leszedtem! mire én
-Mert?
-Mert szar!
-De miért szar?
-Mert szar az egész.
-De mondd meg, h mi bajod volt vele; csak ugy nem szarozunk le semmit!
-Áh, nem tudtam beállítani a hálózatot se, nem volt rajta net, nem tudtam zenét hallgani, stb..
-OK, már értek mindent!
Ezután visszafordultam a gépem elé és hattalmasat röhögtem magamban
Egyébként én is és a kedves szobatársam is műszaki főiskolára járunk, pontosabban mérnök informatikusnak tanulunk

Nah, csak ennyit akartam mondani!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest