Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Hy!
Azért, mert gyökerek! A szobatársamnak a laptop-ján UHU linux volt, amit adtak hozzá. Mondtam Neki, h azonnal takarítsa le róla, mert semmirekellő. Inkább odaadom neki FC3-at. Nekiállt telepíteni. Nagynehezen felrakta mind2 (WinXP+FC3). Másnap mondtam Neki, h kicsit többet kell majd szórakozni vele, mint a winfossal, mire ő: tudom, tudom;nem téma.
Na mondom ok, majd meglátjuk!
Tnap visszajöttünk a koleszba és véletlen eszembejutott vmi, amiről felmerült a linux. Kapva az alkalmon megkérdeztem, h hogy áll a linuxxal.
Az eszmecsere:
-Áh, már régen leszedtem! mire én
-Mert?
-Mert szar!
-De miért szar?
-Mert szar az egész.
-De mondd meg, h mi bajod volt vele; csak ugy nem szarozunk le semmit!
-Áh, nem tudtam beállítani a hálózatot se, nem volt rajta net, nem tudtam zenét hallgani, stb..
-OK, már értek mindent!
Ezután visszafordultam a gépem elé és hattalmasat röhögtem magamban
Egyébként én is és a kedves szobatársam is műszaki főiskolára járunk, pontosabban mérnök informatikusnak tanulunk
Nah, csak ennyit akartam mondani!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest