- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
apache-hoz magyar leírást tudtok adni? Mint az Apache Docs csak nem angolul.
Pár dolog kéne, de nem nekem, hanem oktatás céljából, illetve nekem is meg kell tanulnom, de engem nem zavar az angol/német.
Pár dolog kéne magyarul szépen definiálva.
Location-Locationmatch, Rewrite(Rule|Cond), Redirect, Proxypass,ProxyPassReverse és még a worker vs. prefork mód közti különbség.Sok kedvem nincs fordítgatni, de ha tudtok csuklóból ilyet, akkor megköszönöm.
Ha nem akkor google, vagy fordítás... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged