- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
- Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
apache-hoz magyar leírást tudtok adni? Mint az Apache Docs csak nem angolul.
Pár dolog kéne, de nem nekem, hanem oktatás céljából, illetve nekem is meg kell tanulnom, de engem nem zavar az angol/német.
Pár dolog kéne magyarul szépen definiálva.
Location-Locationmatch, Rewrite(Rule|Cond), Redirect, Proxypass,ProxyPassReverse és még a worker vs. prefork mód közti különbség.Sok kedvem nincs fordítgatni, de ha tudtok csuklóból ilyet, akkor megköszönöm.
Ha nem akkor google, vagy fordítás... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest