Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
apache-hoz magyar leírást tudtok adni? Mint az Apache Docs csak nem angolul.
Pár dolog kéne, de nem nekem, hanem oktatás céljából, illetve nekem is meg kell tanulnom, de engem nem zavar az angol/német.
Pár dolog kéne magyarul szépen definiálva.
Location-Locationmatch, Rewrite(Rule|Cond), Redirect, Proxypass,ProxyPassReverse és még a worker vs. prefork mód közti különbség.Sok kedvem nincs fordítgatni, de ha tudtok csuklóból ilyet, akkor megköszönöm.
Ha nem akkor google, vagy fordítás... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest