- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- Bekékült a Pixel 10a
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
Ubis topikban nem tudtak segíteni, szóval ide tolom az arcom.
Felraktam ma egy Mintet (ubi), és szinte tökéletes, de:
- nem bírom felgyorsítani a flesst. Van benne egy Haswell i5, de én egy 6870-et használok kimenetnek. Feltettem a legfrissebb AMD (zárt) drivert is, de nem sok minden változott. Kicsivel jobb, de még mindig elég gyatra.
- recseg a hang. Borzalmasan. De csak olyankor, ha valami éppen megszólal. Amúgy csend van. Éppen most jött ki a legfrissebb Retek meghajtó, befordítottam, és ez sem javult meg.Soha nem volt hasonló problémám, gyanítom, hogy túl friss a vas. Bár ez csak a hangra lenne magyarázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő