Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
utgyuru
üzenetére
A gnome log-ját kellene meglesned, lehet hogy a gdm nem indul el valami miatt. Nálam akkor volt ilyen, hogy beírtam a jelszót és csak utána jött be a gdm.
Illetve tégy egy próbát szerintem a cinnamon-nal, annyire egyszerű és gyors, hogy megér egy próbát szerintem.
Mióta ezt az ablakozót használom szinte teljesen megszűntek a linuxos problémáim.
Az iceweasel passz, de mindenképp jobb lehet egy chromium vagy ff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két vasat tart a tűzben a Tarkov atyja: jön a Fragmentary Order
- Házimozi haladó szinten
- OTP Bank topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest