Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo laptopom hdd-vel es Windows 8.1-el. Raktam bele egy 64gb-os ssd linux-nak. A BIOS-ban beallitottam az SSD-t boot-ra, termeszetesen a Manjaro linux felvette a GRUB-ba a Windows 8-at. A GRUB az SSD mbr-jebe telepult. (Hopp: az ssd-t regi mbr tipusura particionaltam, nem GPT-re, szamit?) Viszont a windows nem kepes elindulni:
Windows Boot Manager
Window failed to start...
...
Status: 0xc000000e
..stb.
Elmagyarazza hogy rakjak be egy install lemezt es javitsam meg.
Kellett volna valami csinalnom mielott atallitom a boot sorrendet a windows-ban?Mielott megprobalom "kijavitani" gondoltam megkerdezem...
Amugy csak a helyreallito pendrive van keznel, nem kaptam hozza install lemezt.(Visszaallitva a boot sorrendet mukodik rendesen a Windows)
Koszonom a tanacsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest