- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Én tegnap szívtam az alsa-val

Van ugye rajta egy MASTER , egy HEADPHONE és egy SPEAKER csatorna. Lehet állítani külön-külön is.
Ha rákattintok a systemtray-en lévő ikonra a középső gombbal akkor lenémítja az aktuális csatornát (pl speaker) és a mastert is. Újbóli kattintásra viszont csak a masterre adja vissza a hangot, így néma marad. Ki kell nyitnom a alsamixert, hogy legyen újra hang . Rendszer: Manjaro-0.8.9 - Openbox
Ez a funkció Kubuntu alatt tökéletesen működik.
Átmeneti megoldásnak (vagy véglegesnek) legyúrtam az ALSA-t és felraktam a PULSE-t.
Most tökéletes. Mivel én csak hangszórót és fülest használok a laptopon ezért ez nekem így is jó.Azért érdekelne, hogy mitől lehet a gond, és hogy hol birizgáljam, hogy jó legyen az ALSA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Napelem
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Gumi és felni topik
- Kés topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest