- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Johnsones #1658 üzenetére
hm, nos ha ez a plugin létezik bármely linux alatt futtatható böngészőre akkor nyertél..
nézz szét a firefox hivatalos, stb..plugin gyűjteményében, esetleg opera böngésző, bár sztem arra kevesebben barkácsolnak
lehet tudni mi a formátuma ennek a rejtélyes képnek?
kicsit szőrmenti de pl wine-al meglehetne próbálni telepíteni egy win-es firefox-ot + plugint..még sosem próbáltam..hátha megeszi
van egy másik út, de elégg istenkáromlás, IE-t rakni linux-ra, na erről sem tudom hogy csak öltelt vagy tényleg lehetséges...
legjobb lenne a forrásánál megoldani a dolgot hogy a szerver vmi standard formában bökje már ki magából a képet, gondolom erre kicsi az esély..
most jó sokat írtam de nemsok értelme volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest