Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
PS/2 billentyűzet lecserélődött egy Logitech wirelessre. Mint kiderült, van egy kis összezördülés a Unifying Receiver és udev közt. Nagyjából mindent meg tudtam oldani, de sehogy nem jövök rá, hogy Slim-ben a bejelentkezésnél a keyboard layout-ot miként tudom us-ről hu-ra varázsolni.
Próbáltam a slim.conf-ban a layouttal megtoldani:
xserver_arguments -nolisten tcp vt07 -layout hu
sikertelenül.Most az a röhejes helyzet, hogy early userspace-ben magyar, slimben us, majd xinitrc segítségével ismét magyar a kiosztás. Hrrrrr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi haladó szinten
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest