- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Kipróbáltam a freespire 1.0 live cd-jét, és meg kell mondanom elég pofás.Persze aki gnome fun annak nem fog tetszeni.Azt nem tudom, hogy alapból van-e benne magyar nyelv,de ha lenne akkor kezdőknek is lehetne javasolni.A billentyűzet kiosztása valahogy nem klappolt.Ami nekem alapból gondolatjel, az ott más volt.Amúgy debian az alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Subaru topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest