Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nekem nem kellett. Azonos major és minor verziójúból a legújabb bugfixeltet letöltöttem, lefordítottam és működött is. Kicsit lassabban bootolt, mint a gyári kernel (mert ugye szinte minden belefordult), de működött. A probléma akkor kezdődött, amikor a config fájlba belenyúltam, és nagyon sok mindent kikapcsoltam, és most nem bootol.
Többieknek: Nem lesz egy hiper-szuper írás. Jó magam sem vagyok jártas benne, csak kíváncsi.
De persze dolgok le lesznek írva, meg a közben felmerülő "mellékvágányok" jó része is le lesz zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Nintendo Switch Lite
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De persze dolgok le lesznek írva, meg a közben felmerülő "mellékvágányok" jó része is le lesz zárva.