- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Most még a gugli sem tudott megoldást adni, így hozzátok fordulok. FreeRTOS-sel szeretnék foglalkozni, de nincs hozzá fejlesztő eszközöm, így szimulálni szeretném a környezetet. Itt meg is találtam, amit kell. Feldobtam egy Eclipset, betöltöm a projektet, automatikusan felismeri, hogy lehet debug illetve releasere fordítani. Rányomok a fordítás gombra, és azt írja ki, hogy "undifened referenced to `mq_close`" és még pár hasonló üzenetet. Természetesen erre rákerestem megtudtam, hogy ez a POSIX üzenet queue függvényei, amiket mqueue.h-val lehet includeolni, és a fordítás végén linkelődik össze az általam fordított kóddal, amihez a -ltr kapcsolót kell beállítani a linkernek. Itt állt meg a tudományom, mert a fórumokon az szokott a probléma lenni, hogy a -ltr kapcsolót felejtik el, de nekem ez be van állítva. A header is be van includeolva, és a függvény is externként van deklarálva. Van valakinek ötlete?
Üdv: Buherton
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest