- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #15866 üzenetére
Azt hiszem értem, csináltam csatolási könyvtárakat mind a 2-2 partíciónak, a forrás könyvtárba felcsatoltam az sd kártya partícióit, a cél könyvtárbaba meg a loop0 két partícióját, aztán elkezdtem az rsync-et közöttük, most nagyban megy a másolás.
Majd szerintem próbálok írni erre egy scriptet, hogy ne kelljen ennyit gépelni. Nagyon kíváncsi leszek, tud-e bootolni a lemezkép ha kitolom az eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Google Pixel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest