Hirdetés
- iPhone topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na azt nem tudom fejből hogy zártnál mi az, talán az aticonfigban valamerre. Most meg sem tudom nézni, mert pár napig nem leszek itthon. szerk. jah látom, akkor jól tippeltem.
Mondjuk ez az órajel kérdés csak laptopon érdekes számomra, ott meg Intel gma4500mhd van.
Az asztaliban HD5670 vga-m passzív, ott annak mindegy mennyin megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest