- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igazából nekem sem jött be eddig soha a partmag, de mivel a linuxhoz zsír hülye vagyok, nem mertem a véletlenre bízni, így megcsináltam előre mindent. jelenleg épp a ''telepítésre kiválasztott csomagok közötti függőségek ellenőrzése'' folyik. szal csak most tudtam nekikezdeni, mert még előtte mindent visszamásoltam az elkészült ''új'' adatpartícióra. jelenleg épp azon izgulok, hogy elég legyen az a 6,5 giga, amit a rendszernek hagytam, mert a teljes fedora minden opcionális csomaggal együtt 9-et fogna, de én kiikszeltem pár dolgot...wow, továbbengedett. ja, ami rohadtul bosszantó, hogy (a live cd-khez hasonlóan) nem ismeri fel a genius ps2-es egeremet, így kénytelen voltam a notitól kölcsönvenni az usb-set, remélem később megbarátkozik vele, bár ha jobban belegondolok erre semmi esély nincsen.
az első láma kérdés: mi az a gnome és kde környezet? mindkettőt telepíttetem vele, tutira felesleges, de mivel nem tom melyik a jobb vagy szebb vagy valami, és fér, így arra gondoltam megleplek benneteket egy ilyen alap kérdéssel és persze égetem magam hogy még ezt sem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest