Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet DOS-os programot futattni linux alatt?
1. A dosboxot próbáltam, de nekem irgalmatlanul lassú
2. A bochs alá próbáltam feltenni egy freeDOS-t, de nem igazán sikerült a hivatalos lap leírása alapján, ha valaki csinált már ilyet, attól szívesen kérdeznék konkrétabbat is, elsőként hogy ott a teljesítméynviszonyok milyenek?
3. A XEN-t elvileg lehet ilyenre használni, vagy én értettem félre valamit, de ha lehet, akkor hogyan, mert ott már teljesen elvesztem az angol nyelvű dokumentációban.
Szóval hogy is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest