- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Xiaomi 16
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyR
aktív tag
üdv mindenkinek!
van egy problémám, amire szeretnék választ kapni:
egy házi debian szervert állítottam szolgálatba, ami már pár hete szépen eldolgozgat, de most történt vele valami:
xp-s gépekről tallózok a szamba megosztáson, de bármit szeretnék is megnyitni (futtatni), azt mondja, hogy az adott file nem megnyitható vagy nincs ilyen hálózati hely (nem érvényes, stb...)
a szamba beállítása alap, semmi komoly security nincs belőve. eddig működött is szépen!
mi lehet a gond vele ?
esetleg valami file rendszer hiba, vagy hasonló?help please, mert kikapok az asszonytól, ha nem látja a file-jait!
(kezdő debianos vagyok, ne vessetek meg! )
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos tablet topic
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest