Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
lenne nekem egy problémám, ehez keresek egy ''rendkívül bonyolult'' programot. az egerem néha önálló életet él, néha úgy érzékeli, hogy megnyomtam valamelyik gombját. ez használat közben max. idegesítő, de mikor estére úgyhagyom a gépet, esetleg valahova belekattint, ami nem feltétlen előny.ez ellen kellene nekem egy progi, ami annyit csinál, hogy ''védőhálóként'' rátelepszik a desktopra, és akármit kattingatok, semmit nem csinál. persze be lehessen zárni, vagy rendesen a jobb felső sarokkal, vagy pl. valami bill.kombinációval. valaki ismer ilyen progit? esetleg valaki, aki nagyon ért a programozáshoz, össze tudna egy ilyet dobni nekem,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- Lightyear - befektetési app
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest