Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Kis gondom lenne. Adott egy Windows host és virtualbox alatt egy ubuntu 10.04 guest, bár az a tény hogy vbox alatt van nem annyira lényeges.
Openwrt-hez akarok csomagot fordítani rajta, viszont gondjaim vannak méghozzá azt, hogy drasztikusan fogy a helyem. 8 GB-al kezdtem (szabad hely), majd egyszer a fordító kiírta h baj van, mondom mi, erre nincs hely. Fogtam magam és adtam neki még 8GB-ot, majd megint elkezdtem forgatni. Erre megint ugyan az, ami nagyon érdekes, hogy az "svn" fájlok a ~/Openwrt alatt vannak melyek mérete csak 3 GB és nem tudom mi ette meg a többit. Csináltam lomtalanítást, de azt írta semmi baj sincs a rendszerrel. Nem tudom hol van a szabad helyem. Kínomban most adtam neki 60 GB-ot remélem már elég lesz neki, aki tud valami okosat az ossza meg velem, legyen oly kedves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi