- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Kis gondom lenne. Adott egy Windows host és virtualbox alatt egy ubuntu 10.04 guest, bár az a tény hogy vbox alatt van nem annyira lényeges.
Openwrt-hez akarok csomagot fordítani rajta, viszont gondjaim vannak méghozzá azt, hogy drasztikusan fogy a helyem. 8 GB-al kezdtem (szabad hely), majd egyszer a fordító kiírta h baj van, mondom mi, erre nincs hely. Fogtam magam és adtam neki még 8GB-ot, majd megint elkezdtem forgatni. Erre megint ugyan az, ami nagyon érdekes, hogy az "svn" fájlok a ~/Openwrt alatt vannak melyek mérete csak 3 GB és nem tudom mi ette meg a többit. Csináltam lomtalanítást, de azt írta semmi baj sincs a rendszerrel. Nem tudom hol van a szabad helyem. Kínomban most adtam neki 60 GB-ot remélem már elég lesz neki, aki tud valami okosat az ossza meg velem, legyen oly kedves.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest