- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Kis gondom lenne. Adott egy Windows host és virtualbox alatt egy ubuntu 10.04 guest, bár az a tény hogy vbox alatt van nem annyira lényeges.
Openwrt-hez akarok csomagot fordítani rajta, viszont gondjaim vannak méghozzá azt, hogy drasztikusan fogy a helyem. 8 GB-al kezdtem (szabad hely), majd egyszer a fordító kiírta h baj van, mondom mi, erre nincs hely. Fogtam magam és adtam neki még 8GB-ot, majd megint elkezdtem forgatni. Erre megint ugyan az, ami nagyon érdekes, hogy az "svn" fájlok a ~/Openwrt alatt vannak melyek mérete csak 3 GB és nem tudom mi ette meg a többit. Csináltam lomtalanítást, de azt írta semmi baj sincs a rendszerrel. Nem tudom hol van a szabad helyem. Kínomban most adtam neki 60 GB-ot remélem már elég lesz neki, aki tud valami okosat az ossza meg velem, legyen oly kedves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen alaplapot vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest