Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomyLeeBoy
tag
Sziasztok!
Debian alatt akadt egy kis problémám samba megosztással. Adatmentés miatt egy ntfs partíciót szeretnék olvasni debianból. Bemountoltam, a partíció olvasása megy is. Ezt a partíciót szeretném elérni egy másik gépen win-ből, ezért megosztottam samba-val. Az összes megosztásomat látom a másik win-es gépről, csak ezt a mappát nem tudom megnyitni, ahova bemountoltam az ntfs-t.
Nézem a jogokat deb-ben, a tulaj root, másoknak olvasás jog sem, de nem is tudok adni nekik...Valakinek valami ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest