Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Hát ezt nem tudom. Ha valami simítással esetleg el lehet tüntetni, akkor szerencséd van. Vagy ha sokszor fordul elõ ugyanúgy, akkor talán a felismert szövegbõl is ki lehet szûrni.
Azt meg már említettem, hogy nekem is csak annyi információm van a gocr-rõl amennyit a man ír meg a gugli kidob. Eddig egyszer használtam, csak amolyan próbaképpen, hogy mégis mit tud. Biztos van valahol leírás, vagy próbálkozz
A wget-es dologhoz: én lusta vagyok, tuti, hogy tcpdump/ethereal lenne belõle. Azzal egybõl látszana mi történik.
Más. Nincs ezeknek a képeknek metaadata?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V2 - origami
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest