- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy ez mitől volt?
Ma filmet néztem VLC-vel, elmentem egy két perce a géptől, elindult a képernyőkímélő. Visszajöttem, nem fagyott meg, mert ment a képernyőkímélő, de nem reagált az egérre. Két egér van most bedugva, mert ki akartam próbálni, hogy működik-e. (Mármint a másik egér). Billzettel kilépett a képernyőkímélőből, utána meg kb. semmit se csinált. Akármelyik ablakra rákattintottam, nem tette le tálcára, ami tálcán volt, nem jött fel teljes méretre. Akármire kattintottam, semmi. Jobb klikkel valamelyik ablakon, semmi. Ctrl+Alt+F2-vel átmentem másik terminálra, top-ból kilőttem firefoxot, vlc-t, utána visszamentem a graf. felültre, akkor annyi változott, hogy ha jobb klikkel kattintottam az ablakokra, be tudtam zárni. Megpróbáltam, hogy indítok egy FF-et, de semmi se törént. Végül újraindítottam, most jó. Ez mitől volt? Mostanában sorban elromlik minden körülöttem, szóval kezdek már pipa lenni.A másik:
Valamelyik nap gépeztem, és bedugtam egy jack-csatlakozós hangszórót a hangkártyára, amint bedugtam, teljesen megfagyott a rendszer. Se egér, se billzet, se semmi. Linux nálam sosem csinált még ilyet. Ezért is zavar, korábban nem volt ilyen 1x se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest