-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allbundy
tag
Játék közben nem néztem, GPU Caps View-el meghajtva 100%, természetesen.
Kifelé egy kártyának látszik, a programok nem tudják, hogy most egy, kettő vagy több kártya(mag) végzi a munkát.
Még Catalist is csak egy grafikus kártyaként tekint rá. Azonban kimeneteknél felsorolja mind az ötöt.
GPU Caps Viewben ott van mind a két kártya, plusz az alaplapi is, viszont csak az elsőnél jelez aktivitást, miközben hőmérsékletekből látom: mindkettő dolgozik.Egyébként nem tartom valószínűnek a videó rész hibáját, mert offline nem tűnnek el az ellenfelek.
-
.LnB
titán
group 5-öt és régi dtm-et nem vezettem. Akartam G5-öt de nem volt annyi időm.
A többi játékról hasonló a véleményünk. Én is imádom AC-t, egy GTR @ Nord az nekem mindent visz, az a küzdés, a hangulat. Viszont a tartalom karcsú...Nem vagyok se Alfa, se Ferrari fan..
Igazából PC-vel játszom mostanában a legtöbbet. Tudom, hogy köze nincs a valósághoz (ennek ellenére sokan olyan nevetséges módon védik, és helyezik akár a Raceroom akár az AC fölé, ami érthetetlen), de gyönyörű, hangulatos, szórakoztató. Le Mans este, nappal bármikor...imádom. Egy könnyed kis kikapcsolódás.
De ennek ellenére mindig ott motoszkál a fejelmben, hogy nem valami élethű. És akármennyire kezdő vagyok azért maximalista is, jobban örülök egy AC sikernek, jó köridőnek, jó versenynek mint bármelyik másnak. Mert ott igazán oda kell tenni magad.Raceroom nekem is Hungaroring központú, ott teszteltem a legtöbb kocsit. És igen a Raceroom az "arany közép út"
Grafika engem nem érdekel mindhárom elegendő, de a PC magasan kiemelkedik ez vitán felül áll.
-
guftabi96
addikt
Nekem is pont ez a bajom a játékkal.
Nagyon bejön, de nekem ez a fajta modell, amire épül a játék nagyon nem jön be.
Mondják azt, hogy itt a játék, 10k, van hozzá wtcc 2014 + pályák, valami gt bajnokság és ahhoz pár pya, meg valami formaautó bajnokság.
És akkor megveszem. De ez, hogy mindent külön kell megvenni, ez nagyon nem jön be. Pedig maga a játék tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest