- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topicot az autós szimulátorok világával - ezen belül legfőképp a SIMBIN Studios játékaival - kapcsolatos kötetlen információcsere és segítségnyújtás céljából gondoltam létrehozni. Jöhetnek a különböző (legálisan használható) kiegészítő modok linkjei, a különböző spontán funrace-ek, vagy komolyabb multis versenyek meghívói, játékbeli setupok, kormánybeállítási és egyéb tanácsok, azt hiszem sokan vagyunk akik tudnánk profitálni a tapasztalatokból. Anno a Race07 Series PH topic is hasonló céllal indult, ám az már kinőtte magát kizárólag a PH WTCC liga topicjává, így remélem ez egy nagy, kötetlen topikként megmaradhat. Az infókat a multis szerverekről, az ötleteket, tanácsokat és a hozzászólásokat is várjuk nagy szeretettel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Szia!
game.raceroom.com oldalon lehet vásárolgatni. -
vlevi
nagyúr
Jön a szimulátoros vezetésoktatás, de egyelőre az autósiskolák is csak találgatnak, érdemes-e belevágni
A gép beszerzése drágíthatja a képzést, mert a 8-10 milliós gépek árát is ki kell termelni. Ha pedig csak pár órát válthatnak ki vele, akkor nincs is sok értelme megvenni – vélik a megkérdezett iskolavezetők.Aki a Nordschleifén 10perc alatt körbeér, az mehet forgalomba
-
vlevi
nagyúr
Nincs túl nagy pörgés errefelé...
Norbi reklámozza az új, WTCR csomagot
[link]
Érdekesség, hogy ugyanez az anyag a WTCR Youtube csatornára is felkerült. -
vlevi
nagyúr
Beleolvastam a frissítési logba, és a legeslegnagyobb változás, ami biztosan fog még zavart okozni, az a 64 bites futtatás lehetősége.
Én meg azon vagyok megcsodálkozódva, hogy b+, ez eddig 32 bites volt???
8Giga RAM-om van (sokak szerint kevés), a videókátyában pedig további 6Giga, és akkor erőlködünk 32 biten???Bekerült a szekvenciális és a H váltó mgkülönböztetése is, eddig ui. külön controller profil kellett hozzá.
-
vlevi
nagyúr
Ezt ismeritek?
Elég sok a magyar név.
[link] -
vlevi
nagyúr
A változások listája itt olvasható : Formula RR US & New Update Available
-
vlevi
nagyúr
Nnna, ma is 3.5giga a frissítés.
Vajon, megint egy hétig fog döglődni a RR szervere, hogy senki se tudjon jáccani? -
vlevi
nagyúr
válasz
neilszab #1392 üzenetére
Igazából még kész sincs az R3E, tehát bármi, ami bekerül az újba, az már plusz
Viccetfélretéve, amíg dobozos játékok voltak, addíg kiadták ahogy kiadták (azért általában készen volt), és azzal játszottunk évekig. GT Legends, GTR2,... Meg persze a többi, nem szimulátorféle játék is ilyen volt.
De még ide sorolnám a Race07-et, mert igaz, azt én már steamről szereztem be, de az is egy kész valami volt.
A mostani játékok viszont, megvehetők early accessben, jelentkezhetsz bélareszelőnek, bármi, ami dumát el tudnak sütni, hogy ne kelljen készen kiadniuk egy játékot.
Most nincs előttem az R3E, de a multiplayerre még talán mindíg azt írják, hogy alfa verziós. -
vlevi
nagyúr
Profilerben nyugodtan hagyhatod 900 fokon a kormányt, mert az r3e-ben autónként állithato a kormányelforsulás. De állítani sem nagyon kell, mert alapban is jól állitja az autotipushoz a játék, pl régi autóknál engedi egesz 900-ig.
Beszaggatás nálam is volt, sajnos kicsit lejjebb kellett venni a raf beállitasokat, pedig it proci, 8giga ram, és nvidia 1060 van a gépben, de amikor felmemtm a nordschleifére 50 autóval, akkor az már nem tetszett neki. -
vlevi
nagyúr
Na, akik ma jáccani akarnak, készüljenek, mert 6.5gigás frissítés töltődik az R3E-hez!
Big Update & New Content for RaceRoom Racing Experience Released
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
neilszab #1348 üzenetére
R3E vásárlásoknál nagyon észnél kell lennie, mert lehet venni a Steamen is, és a game.raceroom.com oldalon is.
Azonban úgy látom, hogy a két bolt nem látja egymást. Hiába vettem meg a steamen a Nordot, a raceroom store erről nem tud, és így pl. track pakk, és egyéb csomagokból sem vonja le annak az árát.
Erre van valami megoldás? -
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Pont ma olvastam, hogy a Cryengine 5 ingyenes lett.
Ingyenesen használható lett a CryEngine játékmotor isValahol nekünk ez jó, mert ha van egy jól működő grafikai motor, akkor a szimulátor fejlesztőinek a válláról ez rengeteg munkát levesz, többet tudnak az autókkal foglalkozni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1333 üzenetére
Igen, ennyi az ingyenes.
Az online competition részben lehet nyerni pontokat, de nem könnyű.
A multi pedig még a fejlesztő cég szerint eléggé kezdetleges állapotban van.És egy kis más hír. Valamire készulnek, de a Raceroom (ők momdták) marad.
http://www.virtualr.net/sector3s-new-graphics-engine-clarifiedFollowing yesterday's leak of Sector3's Unreal 4 graphics engine work, the Swedish studio has reacted with a statement clarifying some details The post Sector3`s New Graphics Engine Clarified appeared first on VirtualR - Sim Racing News.
-
vlevi
nagyúr
Nézegetem a pakkokat, és szinte mindegyikből csak 1-1 dolog tetszene nekem.
pl. a WTCC-ből Suzuka, mert a WTCC14 már megvan. az Adac GT13-ból a Nissan, és a FordGT. De a 13-asban nincs Szlovákiaring, a 14-esben van, de abban nincs Nissan, sem Ford. A DTM pakkot megvettem a múltkor, így elég sok pályám van már. Persze az europai pályapakkban nincs benne Spa.
De van más játékom is (Assetto, pCars), azokkal is nagyon nagy az átfedés, csak azt nem tudom, hogy mikor melyikkel van kedvem játszani.
Jól ki van ez találva.... -
vlevi
nagyúr
válasz
#96349952 #1322 üzenetére
Akkor tényleg a lehető legrosszabbkor vásároltál, a két ünnep között is le volt árazva a steamen pl. a wtcc és a dtm14. Utóbbi pl. a pályák miatt volt jó vásár, de persze az autók se rosszak.
Kár, hogy a wtcc-hez nem adnak pályát, csak a wtcc13-hoz. De meggondolandó, monza és főleg suzuka miatt. Abban a teljes Suzukai pálya benne van, vagy csak az east, amin a wtcc ment? -
vlevi
nagyúr
Nektek nem szaggat a játék?
Azt vettem észre, hogy pl gyakorlásnál, kb 70-75 fps-t mutat a számláló, de elég sűrűn beszaggat. Illetve inkább olyan, mintha 1-2 képkocka kimaradna. Engem nagyon zavar.
I5 3470 proci, 8G RAM, Sapphire 7850 videjókátya. Medium féle beállitasokkal.
Ugyanez Assettoban bőven 100 fps-re elég, itt megeléggé meg kell nyirbálni, hogy stabil 60 fölött legyen, százról már nem is álmodok. -
vlevi
nagyúr
Nos, úgylátom, az R3E-ből ki kell lépni az FFB állítgatása után
Újra próbáltam játszani, és olyan nulla lett az FFB, hogy az csak csoda. Ezután próbáltam a játékban menet közben sokkal feljebb venni a különböző % értékeket, de nemnagyon volt hatása.
Ez így szopás
Régóta megvan az R3E, de nagyon keveset játszottam vele, de úgylátom, megvan ennek az oka. Ennyi időt és energiát én nem bírok belefeccölni egy játékba. Rég volt az, amikor melóból hazajövet késő estig gyúrtam a következő HTCM futamra. (Megjegyzem, kevés eredménnyel)
-
vlevi
nagyúr
válasz
neilszab #1300 üzenetére
Úgylátom, odaát megint fellángoltak a 900°-os viták
A korábbi játékoknál volt ez érdekes, ami nem kezelte autónként a kormányszöget, de az AC, pCars, R3E már autónként valósághűen állítja be. Asszem a régi GTR2 lógott ki nagyon a sorból, mert ott max 23-at lehetett beállítani, és ez egy 900°-os profiler beállításnál igencsak teherautós vezetést eredményezett.
Most egy kicsit elővettem megint az R3E-t, próbálgattam a kormányt, és más dolgokat is. Például a látószöget (FOV) állítottam sokkal nagyobbra (valami 0.5 volt beállítva), és így már látom, hogy mit csinálok az autóban, nem csak egy lőrésen kukkolok kifelé.
Az FFB-vel most az a bajom, hogy a Lateral Force beállításokkal nem jutok dűlőre. Ha erősebbre állítom, akkor minden úthiba ki akarja tépni a kezemből a kormányt, ha pedig gyengébbe, akkor alig van ellenállása a kormánynak. Lehet, hogy valami mást kellene feljebb venni, és akkor jó lenne, de pl. az Assettoban nem kellett ennyit variálni, ott csak az erőt állítottam alacsonyabbra, és elfogadható lett. De a Cars FFB beállításaihoz is doktori diploma kell, ráadásul ott autónként kell állítani mindent. -
vlevi
nagyúr
válasz
#19784448 #1288 üzenetére
Nem nagyon lehet billentyuzettel jatszani. Asszem nincs benne a billentyuzetes iranyitashoz normalis segitseg, fék, gáz, meg ilyenek. De, mivel az alapjátek ingyen van, tényleg nem vesztesz vele semmit, ha kiprobalod. Sőt, autovasarlas elott ki lehet probalni az osszes auto par perc erejéig.
-
vlevi
nagyúr
Futam (de még gyakorlás közben is) agybajt kapok tőle, amikor hirtelen televágja a képernőt mindenféle számokkal. Arra gondolok, amikor a célegyenesen áthajtva hatalmas nagy felirattal kiírja az időket, és betakarja a teljes műszerfalat. Semelyik más játékban nem zavartak ennyire a futammal kapcsolatos feliratok, és, pl. a Race7-ben játék közben is lehetett ki/be kapcsolgatni, nem kellett a menübe visszamászni, és ott kikapcsolni véglegesen. Mert gyakorlás közben néha jól jön, ha látom az időket, de futamon többnyire csak zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged