- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
A gép és az ember közé valóban nem lehet egyenlőségjelet rakni, de szerintem ő nem is ezt mondta. Abból a szempontból, hogy egy alkotás plágium-e vagy sem, teljesen irreleváns, hogy gép vagy ember állította-e elő. Tehát kizárólag a végeredmény tekintetében van egyenlőségjel közöttük, ugyanis egy plagizálás nem attól lesz plagizálás, hogy ki követte el, hanem attól, hogy tényszerűen megállapítható, hogy már egy meglévő alkotás újrahasználatáról van szó. Szerintem ő erre gondolt, én inkább így értelmeztem.
-
Gargouille
őstag
"nincs igazad szerintem, egyszerűen jogtalanul használják a műveiket, ahogy írtam is már."
Nem értek veled egyet. Legalábbis én abban nem mernék ennyire határozottan állást foglalni, hogy jogtalanul használják a műveiket. Mert az azért minimum véleményes, hogy mennyire minősül például az eredeti mű reprodukálásának ha egyes részletei alapján új tartalmat állítanak elő. Persze lehet, hogy neked van igazad, de én nem vagyok ebben ilyen biztos."Egyszerűen nem erre vannak, nem így lett kitalálva a szerzői jog."
Ez igaz. Csak sajnos sok esetben a jog nem a valóságot vagy az életszerűt vagy akár az "igazságot" (legyen az bármi) képzi le. Azt nem vitatom, hogy a szerzői jog így lett kitalálva, de lehet, hogy akkor a jogon kellene megpróbálni változtatni és nem a valóságot hozzágörbíteni.
-
Gargouille
őstag
"Amúgy végsősoron az zavarja talán leginkább a szerzőket, hogy egyáltalán nem fog kelleni a művük, mert majd valami jövőbeni, mostaninál fejlettebb AI olcsóbban és jobbat írt."
Nagyon jó meglátás, én is ezt érzem mögötte hosszú távon, rövid távon meg azt, hogy most pörög az AI ipar, ömlenek bele a dollár milliók és nagyon szeretnének ők is odaférni a húsos fazékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest