Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
_Volkovy_ #224 üzenetére
ki mondta hogy én egy általános iskolás gyerek vagyok?
senki.
honnan tudod hogy kiket ismerek?
sehonnan.
de csak most csak itt és csak a te kedvedért elmondom neked: történetesen egy 41 éves német befektetési tanácsadó fasziról beszélek, aki 25 éve az egyik legnevesebb tanácsadó németorszgában a szakmájában, akivel itthon közös cégem van, úgyhogy csak tudom miről beszélek.
nem mindenki ovis csak mert számtech oldalakra írogat.
elhinni pedig nem kötelező, csak próbálj már meg egy kicsit nem ennyire korlátolt lenni. ez nem is az irc chat ahol sok kis hülyegyerek vadászik a 15 éves kis csajokra. legalábbis remélem hogy a színvonal tényleg nem süllyed arra a szintre... -
Integra
titán
válasz
_Volkovy_ #216 üzenetére
nem megy ez tönkre, csak a gumikat kell minden 0ról 300as gyorsulás után lecserélni
meg újra olajjal feltölteni4 slick gumival is hajlamos 2-3 sávot elcsúszni oldalirányban padlógázas álló rajtnál...
amúgy mechanikailag nagyon bírják a strapát, mert ráadásul minden kétszer biztosított és túlméretezett rajta..
én az első lökhárítót viszont úgy dobnám a kukába ahogy van, szétbombázza a skyline arcát -
Type-R
őstag
válasz
_Volkovy_ #92 üzenetére
A terepjáró csak arra lesz jó hogy a városban eljárjunk vele vásárolni a tuningboltokba, mint az amcsi anyukák
Amúgy 3 új játékmod lesz a Nfsu2-ben az egyik hogy a ''kerekeink megkapartatásával minél nagyobb füstöt generálni, és ilyenformán különböző alakzatokat rajzolni az aszfaltra.'' a másik ''kicsit krosszozásrahajazva kell majd valós életbeli objektumokból felépített pályákat teljesíteni ''
a harmadik''a verseny egy reletív rövid és szűk pályán zajlik öt másik autó ellenében'' -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged